Nya möjligheter

Ligger nu i ett hotellrum i Orlando och skriver, tänker, rannsakar …

Klockan är 5 på morgonen lokal tid och tidsomställningen spelar mig ett spratt. Nu är det en ny dag och anledningen till att jag befinner mig här nu närmar sig. Jag vill hitta fler verktyg till att nå mina mål i livet. Nya pusselbitar att lägga i livets pussel. För det är så jag ser det. Bit för bit faller på plats.

När jag åker här i från på måndag så kommer en liten bit av mig ha förändrats. För allt vi är med om i livet ändrar oss, det ger oss erfarenhet och kunskap som vi inte haft innan. Många människor vill inte ha någon förändring men jag tillhör dom som ständigt söker förändring. Jag behöver inte göra succé i ditt liv men definitivt i mitt liv. Det behöver inte stå massor med människor runt omkring och jubla, det räcker med mig, jag vill jubla över mitt eget liv.

OCh…

DET ÄR PRECIS DET JAG VILL ATT DU SKA GÖRA OCKSÅ!!!!

Jag är inte den som kommer eller vill göra jobbet, men jag vill verkligen inspirera dig till att söka dina pusselbitar till att du en dag gör succé i DITT liv.

Följ med och se om det kan vara något för dig? Det värsta som kan hända är att det inte var något för dig ;)