Livet på en pinne ...och lite nätverk!

Varför säger man så egentligen...vem vill tillbringa sitt liv på en pinne?

Jag vet i alla fall att jag nu sitter och skriver med 6 st sovande hundar runt mig, det är en underbar känsla för mig i alla fall. Jag funderar på hur jag ska ta mitt företagande till nästa steg, för trotts allt så är mitt mål att jag ska kunna försörja mig på mina intressen. 

HUNDAR och LEDARSKAP

Jag har precis börjat en väldigt spännande resa som jag hoppas ni följer med mig på. 

Allt börjar med att drömma, hur vill jag leva mitt liv? Själv vill jag göra det jag älskar och dess utom kunna leva på det. För en hel massa år sedan kom jag i kontakt med arbetsformen NETWORK MARKETING - Nätverks marknadsföring. Jag fastnade direkt för idén, jag tycker den är helt genial. Jag marknadsför produkter som jag använder och älskar, hittar andra som vill göra samma sak och får betalt för det, det kan ju inte bli bättre. 

Det har tagit tid för mig, jag trodde det skulle vara enkelt först, hur kunde inte ALLA se hur himla bra det här var? Jag jobba de då med nya produkter på marknaden och min osäkerhet och min dåliga självkänsla lyste igenom. Jag förstår att det inte var någon som ville köpa mitt koncept då. Jag var så skör att folk i stället för att vilja jobba med mig istället försökte "rädda" mig, produkterna köpte folk men att "jobba med mig" det var en annan sak. Om det var så jobbigt, som jag utstrålade, då var det inget jobb någon blev intresserad av att gå in i. Jag gjorde inga uppföljningar, ingen support, ursäktade mig hela tiden och ville få alla konversationer överstökade. Påstridighet är kanske inte så bra, men förtroendeingivande och trygg och påläst om företag och produkter är goda egenskaper.

Så även om jag bara varit bisittare och passiv åskådare i nätverk, fram till nu, så har jag lärt mig otroligt mycket. Att jobba i nätverk och lära sig av det bästa ÄR personlig utveckling. Jobba i nätverk är långt ifrån samma sak som att vara en jobbig, påstridig kompis som försöker lura sina vänner att satsa pengar i ett skumt företag. Det jag jobbar för är att sprida företagsformen till alla som vill och undrar över vad det egentligen är. När man fått kunskap kan man sen själv bilda sig en uppfattning om det passar mig eller inte. Allt passar inte alla, och jag vill bara jobba med glada drivna människor som vill jobba med mig. 

Sen är det så att vi har fantastiska produkter som jag inte vill vara utan, och dom rekommenderar jag gärna till alla. 

Ha en bra dag!